برابر وعده و بر اساس جدول زمانی مورد نظر، نشان بیل و کلنگ برای هر ماه را حداکثر تا ۱۰ روز پس از پایان همان ماه اعطاء می کنیم .

در جهت اعلام وحفظ مقاصد خیرخواهانه ی سایت در بخش بیل و کلنگ ، اعطاء اولین نشان کلنگ را در معرض رای بازدید کنندگان محترم سایت قرار می دهیم. در صورتی که ظرف یک ماه از مورخ 11/11/1388 حداقل 50 بازدید کننده به اعطاء آن نظر موافق بدهند آن را اعطاء خواهیم نمود.

به عکس توجه بفرمایید. بلوک سیمانی مقابل درب ورودی یک ساختمان در خیابان هفده شهریور در منطقه 12 شهرداری تهران.

ابتکاری است ؛ شاید برای الزام افراد به پرداخت عوارض پسماند یا نوسازی یا مقابله با کاربری غیر مجاز یا تسریع در تصفیه دیون به شهرداری و یا هیچکدام.

از کلمه ی شهرداری ، همواره زیباسازی ، تمیزی و نظافت ،حقوق شهری و شهروندی و قانونمداری به ذهن متبادر می گردد.

جلوه ی زشت و خشن این صحنه و خطر روی هم چیدن این بلوکها برای عابرین که عبور ایمن و آسوده از پیاده رو حق آنهاست و نحوه ی برخورد و مقابله با تخلفات احتمالی به این شکل و مزاحمتی که برای کسبه و همسایگان دارد و آنان را بدون آنکه خطا کرده باشند آزار می دهد و نیز مشاهده ی موارد دیگری از این نوع اقدام بوسیله شهرداری منطقه ی 12 تهران از جمله دلایل پیشنهاد اعطاء نشان کلنگ به شهردار محترم منطقه 12 شهرداری تهران است.

20 پاسخ
  1. قاسمی گفته:

    ضمن تشکر از ارائه دلیل تصویری جهت حسن قضاوت کاربران ، بنده با اعطای نشان کلنگ به شهردار محترم منطقه 12 موافق هستم.

    پاسخ
  2. سید گفته:

    این احتمالاً روش جدید شهرداری برای جلوگیری و پلمپ ساخت و ساز غیر مجاز است.
    کلنگ سوراخ دار مبارکشان باشد. (سوراخ در انتهای دسته آن تعبیه شود تا بتوان آن را آویزان کرد.)

    پاسخ
  3. محمد رضا گفته:

    به نظرگذاشتن یک تصویر نمی تواند ملاک ارزیابی باشد بهتر است بیاموزیم قضاوت کار سختی است وبا ابروی مردم به راحتی بازی نکنیم ضمن اینکه دلایل گذاشتن بلوک سیمانی و اقدام عوامل زیر دست شهردارنیز جای تامل دارد و شاید شهردار کاندید کلنگ اصلا خبر نداشته باشد

    پاسخ
    • صادق رئیسی کیا گفته:

      البته وقتی برای تخلف اشخاص از قانون مقرراتی وضع شده باشد حتی یک تخطی از قانون هم قابل رسیدگی و قضاوت است. قضاوت انسانها اگر متوجه رفتار نادرست باشد و به جای نکوهش اشخاص ، رفتارهای نادرست را نکوهش کند موجب اصلاح خواهد شد و ما دقیقاً رفتار نادرست را نکوهش کردیم نه شخص را. اگر شهردار از عملکرد عوامل شهرداری که در این مورد دارای مصادیق فراوان است در این حد بی خبر باشد این بی خبری باز هم قابل نکوهش خواهد بود.

      پاسخ
    • صادق رئیسی کیا گفته:

      با سلام و احترام. در مورد همان یک مصداق که می شود نقد کرد و نظر داد؟ یعنی همان کاری که ما کردیم. ما به آن مصداق نمره منفی دادیم. اگر مقام مافوق در این حد بسیار واضح نداند که کارمندان و عوامل تحت امرش چه می کنند می شود عذر بدتر از گناه. یک کلنگ هم باید برای عذرشان به آنها بدهیم.

      پاسخ
  4. یوسف بیگی گفته:

    به نظر با ایجاد فضای زیبای منطقه بازار و خیابان سپهسالار، اعطای نشان کلنگ به ایشان کمی دور از انصاف است. ضمن اینکه هر مسئولی دارای نقاط ضعف و قوت است. باید دید کدام نقطه غالب است؟

    پاسخ
  5. فاطمه گفته:

    مجرم معاني مختلفي دارد مثل يك دزد كه اموال يك نفر را غارت مي كند يكي ديگر از مصاديق مجرم شخصي است كه حق مردم را پرداخت نمي كند اين حق همانند عوارض ، ماليات ، و …. است كه هر شخصي بايد به دولت بپردازد. حال اگر اين شخص با روش هاي مختلف مثل اخطار هاي مكرر ، پلمپ و ساير تمهيدات حق مردم را پرداخت نكند بايد با او چه كار كرد؟ اگر پيشنهاد بهتري داريد ارئه فرماييد.

    پاسخ
    • صادق رئیسی کیا گفته:

      جرم تعریف قانونی دارد. نپرداختن عوارض مشاغل برابر قوانین فعلی ما جرم محسوب نمی شود و مرتکب آن دزد محسوب نمی شود. راهکارهای برخورد با اشخاصی که از پرداخت عوارض خودداری می کنند در قوانین ما آمده است. هیچ قانونی نگفته مقابل درب ورودی واحد صنفی متخلف چند بلوک سیمانی با عرض و طول بیش از ابعاد آن واحد روی هم قرار دهیم و کسب همسایگان و عبور و مرور مردم که در این بین تخلف و گناهی ندارند را با سختی و خطر مواجه کنیم و چهره شهر را زشت کنیم.

      پاسخ
    • صادق رئیسی کیا گفته:

      با سلام و احترام.
      1- از دیدگاه قانونی، دزدی و همه اعمال مجرمانه تعریف خاص و مجازات خاص خود و نحوه اجرای آن مجازات را در بر دارد.
      2- تغییر کاربری محل کسب یا عدم پراخت عوارض شهرداری قانوناً جرم نیست بلکه تخلف است.
      3- برخورد با تخلف سلیقه ای و حسب تشخیص افراد و مسئولین نیست بلکه آن هم ضابطه قانونی دارد.
      4- نحوه برخورد با متخلفی که کاربری ملک را تغییر داده یا عوارض شهرداری را نپرداخته در قانون شهرداری آمده است و صد البته قرار دادن بلوک سیمانی و بدتر از آن روی هم گذاشتن آنها که نمای شهر را زشت و برای عابران پیاده خطر و محدودیت ایجاد می کند جزء روشهای برخورد با تخلف نیامده است.
      5- این روش برخورد کاملا، سلیقه ای و به نوعی قدرت نمایی است.

      پاسخ
  6. خليل گفته:

    در حال حاضر در تمامي مناطق شهرداري ناچارا با اشخاصي كه پس از چندين مرحله اخطار و پلمب نسبت به پرداخت بدهي شهرداري اقدام نمي كنند اينگونه رفتار مي شود بهتر است با اين نگاه ريز بينانه به ساير مناطق نيز سر بزنيد و به بقيه شهردارها نيز نشان هايي اعطا فرماييد.

    پاسخ
    • محمد گفته:

      شهرداری ابتدا پلمب سیمی می کند و اگر طرف سیم را ببرد اقدام به تیغه چینی با بلوک گچی می کند و اگر آنرا هم خراب کنند اقدام به گذاشتن بلوک بتنی می کند. هر چند در این مرحله هم شاهد بودم که با جرثقیل اقدام به برداشتن آن کردند و شهرداری مجبور شد درب را جوشکاری کند ولی با هوا برش آنرا هم بریدند.
      نتیجه : زود قضاوت نکنید

      پاسخ
    • صادق رئیسی کیا گفته:

      اشکال بنده به اعمال قانون نیست بلکه اشکال من متوجه تفسیر و شیوه نادرست اجرای قانون است. من عیناً شاهد موردی بودم که شهرداری برای تاخیر در پرداخت عوارض مشاغل از سوی چند واحد صنفی یک پاساژ ، مبادرت به نصب شبانه بلوکهای سیمانی سنگین مقابل درب ورودی آن پاساژ کرده و برای کل واحدهای صنفی مستقر در آن پاساژ ممانعت از کسب نموده بود و از آنها می خواست اشخاصی که عوارض نپرداخته اند را ملزم یا ترغیب به پرداخت عوارض مشاغل کنند. آیا شهرداری مجاز است که حق برخورداری و آزادی شغل اشخاصی که عوارض مشاغل خود را پرداخته اند گروگان بگیرد و آنها را سپر دریافت عوارض مشاغل از متخلفین نماید؟ آیا شهرداری مجاز است برای تاخیر در پرداخت عوارض مشاغل واحد صنفی دارای پروانه کسب را راساً پلمپ کند؟ آیا تخلف اشخاص در عدم پرداخت عوارض مشاغل نبایستی ابتدائاً در یک مرجع ذیصلاح اداری رسیدگی و مورد صدور حکم قرار گیرد؟ آیا در فرض وجود حکم اداری یا انتظامی یا قضایی برای پلمپ یک واحد تجاری یا مسکونی لزوماً باید از بلوکهای سیمانی که چهره شهر را زشت می کند استفاده کرد؟ آیا روی هم گذاردن این بلوکها خطری برای عابرین و همسایگان ایجاد نمی کند؟ فراوانی این گونه اقدامات نادرستی و زشتی آنها را توجیه نخواهد کرد. ما وظیفه داریم سازمانها را به سوی رفتار بهتر و عملکرد برابر قانون سوق دهیم.

      پاسخ
    • صادق رئیسی کیا گفته:

      با سلام و احترام. هدف ما نشان دادن نادرستی و غیر اصولی بودن این روش به منظور کاهش شیوع و نهایتاً ترک آن از طریق توجه دادن دوستان به مصادیق این برخورد نادرست هست. همین که سبب شده توجه بفرمائید باعث جلب توجه دیگران و آگاهی مسئولین امر هم خواهد شد. برخورد با متخلف هم باید با ساز و کارها و روش قانونی صورت گیرد.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *